Τρόποι Αποστολής

 

Το Clairia αποτελεί ένα ηλεκτρονικό φαρμακείο το οποίο έχει τη δυνατότητα να εξυπηρετήσει αποστολές παραγγελιών σε Ελλάδα και εξωτερικό. Η παραλαβή της παραγγελίας μπορεί να γίνει είτε από το φυσικό μας κατάστημα, που είναι το φαρμακείο ΚΥΡΙΑΚΗ Φ.ΖΗΣΗ στο Κ. Σχολάρι Θεσ/νίκης, στην οδό Πανέρη 28, είτε με αποστολή της παραγγελίας στο χώρο της επιλογής σας.

Μετά την καταχώρηση της παραγγελίας σας και εφόσον έχετε δηλώσει τη διεύθυνση του ηλεκτρονικού σας ταχυδρομείου, ενημερώνεστε με σχετικό email για την πορεία της.

Παραγγελίες που λαμβάνονται Σάββατο και Κυριακή εκτελούνται την Δευτέρα.

Παραλαβή από το κατάστημα

Για παραγγελίες όπου έχει επιλεγεί ως τρόπος αποστολής η παραλαβή από το κατάστημα:

  1. Γίνεται συγκέντρωση των προϊόντων.
  2. Ενημερώνεστε ότι η παραγγελία σας είναι έτοιμη για παραλαβή, είτε μέσω μηνύματος στο κινητό είτε με αποστολή email στο ηλεκτρονικό σας ταχυδρομείο.
  3. Η παραγγελία δεσμεύεται για παραλαβή από το κατάστημα για 5 εργάσιμες ημέρες από την ημέρα ολοκλήρωσής της.
  4. Σε περίπτωση που δεν παραληφθεί εντός του παραπάνω χρονικού πλαισίου, η παραγγελία ακυρώνεται αυτόματα χωρίς καμία δέσμευση.

Στοιχεία Καταστήματος

Πανέρη 28, Κ.Σχολάρι Θεσ/νίκης, Τ. Κ. 57500
Τηλ-Φαξ: 2392092565

Ωράριο καταστήματος

Δευτέρα – Τετάρτη 8.30πμ – 2.30μ.μ
Τρίτη-Πέμπτη-Παρασκευή 8.30πμ – 2.00 μμ & 5.00μμ-9.00μμ

Αυθημερόν Παράδοση

Για παραγγελίες των δήμων: Θέρμης, Θεσσαλονίκης, Καλαμαριάς και Χαριλάου υπάρχει η δυνατότητα αποστολής της παραγγελίας στο χώρο της επιλογής σας αυθημερόν, εφόσον η παραγγελία γίνει πριν τις 12μ.μ. και τα προϊόντα είναι άμεσα διαθέσιμα.

Υπόλοιπη Ελλάδα

Για παραγγελίες όπου η διεύθυνση αποστολής ανήκει εντός Ελλάδος, οι αποστολές γίνονται σε συνεργασία με την εταιρεία ταχυμεταφορών Γενική Ταχυδρομική.

 • Η αποστολή γίνεται εντός 1-3 εργάσιμων ημερών, αναλόγως της διαθεσιμότητας των προϊόντων της παραγγελίας.
 • Σε περίπτωση που κάποιο προϊόν δεν είναι άμεσα διαθέσιμο, ο χρόνος αναμονής ενδέχεται να φτάσει τις 4-5 εργάσιμες ημέρες, εκτός εάν υπάρχει σχετική έλλειψη, όπου ενημερώνεστε τηλεφωνικά ή μέσω email.

Οι εταιρείες ταχυμεταφορών δεν κάνουν παραδόσεις Σάββατο ή Κυριακή.

Κόστος αποστολών *

 • Για παραγγελίες όπου το κόστος αγοράς και το βάρος των προϊόντων δεν ξεπερνά τα 45€ και 4kg αντίστοιχα το κόστος μεταφορικών είναι 4€.
 • Για παραγγελίες όπου το κόστος αγοράς είναι μεγαλύτερο των 45€ και το βάρος των προϊόντων παραμένει λιγότερο από 4kg, ο πελάτης δεν επιβαρύνεται με μεταφορικά.
 • Σε κάθε άλλη περίπτωση όπου το βάρος των προϊόντων της παραγγελίας είναι μεγαλύτερο των 4kg, υπάρχει επιπλέον επιβάρυνση 1€ για κάθε επιπλέον κιλό.
 • Το κόστος της αντικαταβολής, σε κάθε περίπτωση, ανέρχεται στα 1,50€.
 • Στις περιπτώσεις που το ογκομετρικό βάρος μιας αποστολής είναι μεγαλύτερο από το πραγματικό βάρος, η χρέωση της αποστολής γίνεται βάσει του ογκομετρικού βάρους.

*Το κατάστημα  Clairia διατηρεί το δικαίωμα, εφόσον έχει γίνει οποιαδήποτε αλλαγή ή λάθος στην εκτίμηση του κόστους αποστολής ή πληρωμής να τροποποιήσει το τελικό κόστος της παραγγελίας, εφόσον έχει προηγηθεί ενημέρωση του πελάτη.

Για οποιαδήποτε επιπλέον πληροφορία χρειαστείτε, μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας στη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου info@clairia.gr ή στο τηλέφωνο 2392092565.